Daca esti in cautarea unei firme de mutari in Bucuresti, iata numarul nostru de contact: 0759513598. Ne puteti contacta in fiecare zi pana la ora 22:00. Suntem aici pentru a raspunde nevoilor clientilor interesati de servicii de mutari mobila si bunuri. E-mail: office.abccreativ@gmail.com NOU! Tractari Auto Bucuresti!

Efectuam servicii de transport mobila in tara cu autoutilitare de 3,5 tone, respectiv 5 tone. Servicile se planifica cu cel putin 3 zile inainte. Mobila este asigurata pe tot parcursul transportului. Incarcarea si descarcarea se va face in aceeasi zi, indiferent de distanta pana la destinatie. Echipa de manipulanti va aseza cu grija mobila in camion, astfel, deterioarea acesteia sa nu fie posibila. Toate bunurile vor fi preluate in baza unui proces-verbal si predate intacte , Beneficiarului lucrarii.

Transport mobila in tara, pret. Completeaza formularul pentru a afla pretul

Camioane ideale pentru mutarea mobilei din 1-4 camere

Alege camionul ideal pentru a transporta mobila si bunurile in tara. Oferim solutii ieftine si de calitate. Suntem aici pentru a te ajuta sa te muti. Transporta mobila in tara cu www.abcreativ.ro si totul va decurge asa cum iti doresti. Oferta de pret este flexibila si lasa loc de negociere cu clientii.

Transport mobila in tara, pret

ServiciiVolum camionpret /kmmanipulare
transport mobila si bunuri32 mc4 lei500 lei
transport mobila si bunuri18 mc2,8 lei300 lei
transport mobila si bunuri24 mc3,00 lei350 lei
Preturile sunt valabile pentru distante mai mari de 400 km dus-intors. Taxarea se face dus-intors. Pretul privind manipularea se refera la incarcarea camionului. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne scrieti sau sa ne sunati. Suntem aici pentru a onora orice comanda privind transportul de mobila si bunuri in tara.
Camion dotat cu lift hidraulic de 750 kg
Suna!