Daca esti in cautarea unei firme de mutari in Bucuresti, iata numarul nostru de contact: 0759513598. Ne puteti contacta in fiecare zi pana la ora 22:00. Suntem aici pentru a raspunde nevoilor clientilor interesati de servicii de mutari mobila si bunuri. E-mail: office.abccreativ@gmail.com NOU! Tractari Auto Bucuresti!

transport mobila in tara

Transport mobila in tara, cu camion de 5 tone. Telefon 0759513598

ESTIMEAZA COSTUL

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Exemplu: un pat de 2 persoane, o canapea 3 locuri, un frigider 2 m x 80 cm, s.a.m.d...

Camion 5 tone, ideal pentru transport mobila in tara


Clientii interesati de mutarea mobilei, din apartament cu 2-4 camere, pot apela la serviciile companei noastre. Camionul de 5 tone are urmatoarele dimensiuni de gabarit ale spatiului de incarcare:

  • 6,1 metri lungime
  • 2,2 metri latime
  • 2,2 metri inaltime
  • suporta o greutate totala de 2,5 tone

Transport mobila in tara, pret

Preturile practicate de firma noastra de mutari, pornesc de la 4 lei/km, pentru transport. Tariful de 4 lei/km, se aplica pe distante mai mari de 200 km pe sens. Cat priveste pretul serviciilor de incarcare si descarcare mobila, acesta este 80 lei/ora pentru fiecare om. Daca situatia impune si servicii de demontare si remontare mobila, sau servicii de ambalare specifica, pretul se negociaza in functie de volum si de complexitatea lucrarii


Transport mobila in tara, garantii

Compania noastra de mutari, ofera garantia lucrului bine facut, cat si garantii materiale, prin asigurarea marfurilor. La incarcare, se preia totul in baza unui proces verbal de predare-primire, iar la descarcare se inventariaza toate bunurile. Toata mobila si bunurile vor ajunge intacte la destinatie, fara nicio exceptie.


Transport mobila, experienta

Echipele noastre cu vasta experienta in domeniu, vor aborda usor orice tip de lucrare. Experienta miilor de mutari efectuate in toata Romania, isi spune cuvantul, in relatia cu orice client. Oamenii nostri au multa experienta in privinta manipularii mobilei si a bunurilor. De asemenea, cand se pune problema de demontat.remontat mobile, experienta isi spune cuvantul.


Galerie imagini

Camion dotat cu lift hidraulic de 750 kg

Alege sa te muti cu echipa de profesionsiti. Solicita camion de 5 tone, de la compania noastra de mutari. Cereti oferta de pret. Toata estimarea de cost este gratuita. Mobila si bunurile mutate cu noi, sunt garantate prin contract. Acordam reduceri de pret pentru programari online.

Suna!