Transport mobila Bucuresti. Debarasare mobila Bucuresti. Tel: 0759513598

ESTIMEAZA COST

 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Exemplu: un pat de 2 persoane, o canapea 3 locuri, un frigider 2 m x 80 cm, s.a.m.d…
 

IMPORTANT
 PENTRU CLIENȚI:

Clientii interesati de serviciile firmei noastre de mutari, ne pot scrie pe WhatsApp sau e-mail. Trebuie sa aveti la indemana o lista cu bunurile propuse pentru mutare; sa ,mentionati etajele locuintelor, exitenta/inexistenta liftului; daca solicitati servicii de demontare si remontare; daca solicitati servicii de infoliere sau alte servicii specifice unei mutari. In functie de aspectele de mai sus, compania noastra de mutari mobila in Bucuresti va analiza cererea dumneavostra in vederea calcularii unui pret. Oferta de pret va fi comunicata clientului in max 30 minute de la solicitare. Asadar, nu ezitati sa ne contactati in vederea estimarii costurilor pentru comanda propusa de dumneavoastra. Estimarea de cost nu obliga clientul in niciun fel fata de firma noastra de mutari mobila in Bucuresti.

transport mobila
Transport mobila si bagaje cu duba de 3.5 tone

Onoram orice comanda de transport mobila si bagaje, indiferent de cantitate sau complexitatea lucrarii solicitate.  Transportul mobilei se efectueaza cu autocamioane special dotate pentru un transport sigur si profesionist. Echipele de manipulanti vor manipula mobila si alte lucruri domestice, cu multa atentie. Mobila Dvs. va ajunge intacta la destinatie, asa cum va doriti si cum e normal sa se intample cand va mutati cu o firma de profesionisti. Cu noi, transportul mobilei va fi fara batai de cap. Alege echipa de profesionisti pentru transportul mobilei tale. Serviciile noastre de transport mobila sunt adaptate cerintelor clientilor, de-alungul multor ani de experienta in domeniu.Oferta de transport mobila si bagaje o gasiti mai jos. In functie de necesitati, puteti opta pentru una din cele 2 variante de preturi:–tarifare/ora sau pret fix. Pentru transportul mobilei din lemn masiv, pretul se negociaza diferit, avand in vedere greutatea corpurilor si implicit, complexitatea manipularii.Pentru comenzi telefonice si WhatsApp, gasiti butoanele de contact.

 


Infoliere mobila

infoliere mobila

La cererea clientului protejam prin infoliere mobila ce urmeaza a fi transportata, pentru a preveni deterioararea acesteia in cadrul transportului si a manipularii in spatiile inguste. Protejarea mobilei prin infoliere  va fi realizata cu urmatoarele materiale de protectie, aflate in dotarea transportatorului: Folie strech; Folie cu bule; Cutii de carton; Cutii de lemn. La destinatie, echipa noastra va despacheta bunurile clientului, la cererea expresa a acestuia. Calitatea impacetarii/despachetarii este garantata de compania noastra de mutari mobila si alte lucruri domestice in Bucuresti. Contacteaza-ne pentru estimare de pret.


 

Manipulare mobila

Manipularea mobilei se desfasoara cu echipa de profesionisti bine instruiti. Obiecetele mari, cum ar fi: – canapele, coltare, saltele, vitrine – se vor manipula cu mare atentie in spatiile inguste, pentru a evita deteriorarea acestora. Personalul nostru va tine cont de toate detaliile de incarcare a mobilei in camion, in sensul numerotarii pieselor demontate si a ancorarii acestora. Echipa de manipulanti cunosc foarte bine protocolul unei mutari de mobila sau alte obiecte, astfel, utilizarea timpului alocat manipularii mobilei, sa se incadreze in cerintele lucrarii. Contacteaza-ne pentru estimare de cost gratuita. Program zilnic.

 


Demontare/montare mobila

 

Echipa noastra de profesionisti va demonta/remonta mobila de dimensiuni mari. La demontarea mobilei se va avea in vedere ca totul sa se desfasoare conform planului si standardelor specifice in vigoare. Se vor folosi unele adecvate pentru  orice model de element de prindere si cuplaje.De asemenea, numerotarea pieselor este indispensabila, pentru eficientizarea lucrarii de demontare mobila. Remontarea si repozitionarea mobilei se va efectua de indata, la cererea si indicatiile beneficiarului. Echipa noastra de tamplari va preda lucrarea Beneficiarului in stare foarte buna si vor avea satisfactia lucrului bine-facut.

 


Transport bagaje

Transportam bagaje in Bucuresti. Daca a venit vremea sa te muti si bagajele tale nu incap in masina personala, apeleaza la serviciile  noastre de transport bagaje si vei fi multumit/a de oferta primita. Serviciile noastre sunt de transport, dar si de manipulare. Pretul se negociaza in functie de tipul de serviciu dorit de fiecare client in parte. Daca optezi pentru serviciu de transport cu manipulare inclusa, pretul este mai convenabil. Pentru studenti si pensionari avem oferta speciala de transport bagaje. Cu noi, bagajele tale vor fi manipulate si transportate cu grija si vor ajunge la destinatie asa cum ti-ai dorit. Contacteaza-ne!


 

Transport frigidere

Detinem dube cu inaltime corespunzatoare pentru transportul frigiderelor inalte, la pozitia vertical. Incarcarea frigiderelor in masina se realizeaza cu ajutorul liftului hidraulic. Transportul acestora in pozitia orizontal poate avea consecinte grave asupra modului de functionare al aparatului electrocasnic. Pe toata durata transportului, frigiderul va fi bine ancorat cu chingile aflate in dotarea autovehiculului, astfel, aparatul electrocasnic sa ajunga intact la destinatie. Apelati cu incredere la serviciile noastre de transport frigidere si o echipa de profesionisti va vor satisface cerintele in cel mai scurt timp posibil. Contacteaza-ne!


Transport pianine

Transportul pianinelor presupune mult profesionalism. Nu toate firmele au experienta necesara acestui tip  de mutari complex. Echipa de mutare va avea in dotare hamuri speciale si va manipula cu grija bunul beneficiarului. In majoritate cazurilor, pianinele se afla la etaje superioare ale locuintelor si nu incap in lift, astfel, coborarea/urcarea pe scari cu o greutate de cca.250 kg, nu se poate realiza decat cu echipa de profesionisti. Cu noi, pianina va emite aceleasi sunete si dupa mutare. Contacteaza-ne in orice mod posibil. pentru estimare de cost gratuita. Suntem aici pentru a raspunde solicitarilor tale, in fiecare zi, 12/24.


 

 Transport canapele


Echipa noastra va face fata cu succes oricarui efort depus de urca la orice etaj, orice model de canapea/coltar. Acolo unde situatia impune, echipa va fi pregatita cu o trusa de unelte in vederea demontarii/remontarii canapelelor. Transportul canapelelor, fotoliilor si coltarelor, va fi efectuat in conditii de maxima siguranta, cu echipe bine instruite si masini dotate special pentru acest tip de transort. Va invitam sa ne contactati cu o zi inainte de a efectua transportul canapelei D-voastra. Comenzile pentru acest tip de serviciu se fac numai telefonic si nu implica nicio obligatie din partea D-voastra, in cazul in care nu acceptati oferta noastra.

 

Transport marfa paletata

 Transportam marfa paletata cu camioane de 8 paleti, dotate cu lift hidraulic de 750 kg. Daca esti in cautarea unei firme de transport marfa, care sa-ti asigure necesitatile lunare, apeleaza la serviciile noastre si vei constata ca tariful negociat pe termen lung, este mai mic decat te asteptai. Acceptam si plata la termen, pentru contracte mai mari de 6 luni. Suntem adeptii castigului mic dintr-un  volum mare de lucru. Va asteptam cu drag. Contacteaza-ne pentru estimare de cost gratuita. Suntem aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor interesati de serviciile companiei noastre de mutari/relocari.

 

Debarasare mobila veche

Vrei sa scapi de mobila veche? – Noi suntem solutia! Contacteaza-ne pentru oferta de pret. Evaluarea costurilor se va realiza telefonic, in baza declaratiei clientilor, cu privire la fiecare piesa de mobilier in parte, cat si a etajulului imobilului. Ca pret orientativ, pentru debarasarea unei camere aflata la parter, tariful este de 400 lei.De asemenea, se va mentiona si existenta/inexistenta liftului. Mobila  va fi transportata la groapa de gunoi in vederea reciclarii. In cadrul serviciului de debarasare mobila, firma nostra presteaza servicii dupa cum urmeaza: Demontare; incarcare in camion; transport la groapa de gunoi; descarcare

 

Transport obiecte sanitare

Prestam servicii si de transport obiecte si materiale sanitare. Daca esti in cautarea unui transportator cu platforma de min. 6 m lungime, pentru a transporta tevile de canalizare sau alte materiale sanitare, termice sau diverse, apeleaza-ne telefonic si in cel mai scurt timp iti punem la dispozitie tipul de masina dorit: Tevi metalice si/sau pvc cu lungimi pana la 6 m; centrale termice; radiatoare; cazi de baie; cabine de dus; boilere; panouri solare si fotovoltaice, diverse alte materiale. Contacteaza-ne in orice mod pentru a estima costurile impreuna. Suntem aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor interesati de transport marfa

 

Servicii conexe transportului de mobila

Prestam servicii conexe transportului de mobila. Clientii interesati de contracte pe termen lung, pot trimite o cerere la adresa indicata la rubrica – contact. Mai jos, va prezentam cateva tipuri de servicii conexe transportului de mobila: Distributie produse panificatie; distributie bauturi alcoolice si nealcoolice; distributie materiale de constructii; distributie aparatura medicala; distributie diverse marfuri, altele decat cele mentionate anterior. Contacteaza-ne cu privire la estimarea costurilor pentru servciiile de tarnsport-distributie propuse de dumneavoastra. Suntem aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor din partea clienti

 

Variantele de tarifare pentru transport sunt urmatoarele:

    I.Preturi fixe

 1. Costul mutarii mobilei dintr-o garsoniera ( mobilata normal), in Bucuresti, de la parter-parter, cu manipulare = 500 lei;
 2. Costul mutarii unei canapele(max 80kg), in Bucuresti, parter-parter, cu manipulare=200lei;
 3. Costul mutarii unui frigider, in Bucuresti, parter-parter, cu manipulare = 200 lei;
 4. Costul mutarii unui apartament de 2 camere ( mobilat normal), in Bucuresti, parter-parter, cu manipulare = 1000 lei;
 5. Costul mutarii unui apartament de 2 camere ( mobilat normal), in Bucuresti, parter-parter, cu manipulare=1300 lei;
 6. Costul transportului mobilierului pe scari, apartament cu 2 camere= 100 lei/etaj;
 7. Costul transportului mobilierului pe scari, apartament cu 3 camere= 120 lei/etaj;
 8. Costul transportului mobilierului pe scari, garsoniera = 70lei/etaj
 9. Costul transportului frigiderului pe scari =10lei/etaj
 10. Costul transportului canapelei pe scari (max 80kg) =10lei/etaj
 11. Costul transportului frigiderului mare pe scari(peste 300l) =20lei/etaj.
 12. Costul transportului canapelei pe scari (peste 80kg) =20lei/etaj
 13. Costul mutarii unor bagaje (max 10), parter-parter, cu manipulare, in Bucuresti= 200lei
 14. Costul urcarii la etaj a bagajelor=3lei/etaj/1bagaj;
 15. Costul transportului cu duba in Bucuresti, fara manipulare=80lei/ora;
 16. Costul transportului cu camionul de 3,5 tone, dotat cu lift, in Bucuresti=150lei/ora;
 17. Costul transportului in Bucuresti, cu camionul de 5 tone=150lei/ora;
 18. Costul demontarii/remontarii mobilei, se negociaza;
 19. Costul transportului national, se negociaza;
 20. Costul transportului de marfa, se negociaza;

Acestea sunt cateva preturi orientative. Pentru lucrari mari ( mai mari de 1500lei ) , acordam reduceri de 20%. Va invitam sa ne contactati telefonic, whatsapp sau prin intermediul casutei de e-mail afisate.

 II.Varianta simplificata, cu plata/ora

 1. -Inchiriere duba de 3,5t, cu sofer ( 13 mc- L=3,35 m, l=1,75 m, H=2,2 m) – pret= 120 lei/ora
 2. -Inchiriere duba 3,5t, cu o persoana pt manipulare( 13 mc-L=3,35m,l=1,75m, H=2,2m)-pret = 200 lei/ora
 3. -Inchirire duba 3,5t, cu 2 manipulanti( 13 mc –L=3,35 m, l=1,75 m, H=2,2m) – pret= 250 lei/ora
 4. -Inchiriere duba 3,5t cu 2 manipulanti+1 tamplar ( 13 mc- L=3,35 m, L=1,75 m, H=2,2 m) – pret =350lei/ora
 5. Inchiriere camion 5 t, cu sofer( 29,5 mc- L=6,1 m, l= 2,2 m, H=2,2 m) – pret = 140 lei/ ora
 6. Inchiriere camion 5 t, cu sofer( 29,5 mc- L=6,1 m, l= 2,2 m, H=2,2 m) – pret = 140 lei/ ora
 7. -Inchiriere camion 5 t, cu 3 persoane la incarcare ( 29, 5mc- L= 6,2, l=2,2m, H=2,2m)- pret = 300 lei/ora
 8. -Inchiriere camion 5 t, cu 3 persoane a incarcare, dintre care, unul e tamplar, ( 29,5mc- L=6,2m, l=2,2m, H=2,2m) – pret 350lei/ ora

Inchirierea masinilor si a personalului se face pe minimum 2 ore.

Contactati-ne telefonic sau completati formularul de contact. Onoram orice comanda in max. 1 ora de la solicitare. Pentru programari cu 2-3 zile inainte, beneficiati de un discount de 5%. Avem 15 ani experienta in domeniul serviciilor de transport-mutari. Niciun client nu a fost nemultumit de serviciile noastre. Calitatea serviciilor oferite ne-a ridicat in topul preferintelor Dumneavoastra. Nu vrem sa va plictisim cu prea multa teorie, asa ca va invitam sa ne contactati pentru estimare de cost gratuita.


 

 

 

Numai un serviciu de calitate va face mutarea mai usoara!

 
 
Suna!