Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila

Venim in intampinarea clientilor cu  servicii  specifice transportului de mobila: Transport  mobila si montaj, de la 175lei. Manipulare mobila & bagaje, de la 47.5 lei. Transport mobila in toata tara de la 1,5 lei/km pentru transportul cu duba de 3.5t si de la 2.2 lei pentru treansportul cu camionul de 3,5t. Transport mobila international cu camion de 3,5t, cu lift hidraulic -750kg.

Suntem specialisti in transport mobila, mutarea mobilierului/locuintei, fara niciun efort din partea clientilor nostri.Ne asiguram ca intregul proces de demontare, transport mobila, manipulare si montare a mobilei se desfasoara impecabil, fara a afecta in vreun fel bunurile Dvs. In acest sens, dispunem de personal calificat.

Detinem dube de 3,5t si camioane de 5t pentru transport mobila. Masinile sunt special concepute pentru transportul obiectelor eloctrocasnice, astfel, ridicarea se executa cu lift hidraulic, iar inaltimea spatiului de incarcare permite transportul frigiderelor in pozitia vertical. Obiectele grele, precum pianinele, pot fi elevate facil datorita elevatorului din dotarea masinilor.

Pentru siguranta, seriozitatea si eficienta mutarii este indicat sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Nu va ganditi ca vor fi costuri mai mari. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista „lucrari ascunse”, de aceea preturile sunt mai mici decat la alti furnizori de servicii. Site-ul www.mobilatransport.ro este lider de piata in Bucuresti, cu un numar de comenzi constant pe tot parcursul anului; Am redus preturile la minimum, intentia noastra fiind  sa obtinem un numar cat mai mare de comnezi ,astfel, volumul mare de lucru sa ne asigure continuitate intr-o economie de  piata aflata mereu in schimbare.

Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite de transport mobila.

Transport bagaje

Servicii de transport bagaje la preturi incepand de la 80 de lei.

Transportam trolere, saci cu haine, geamantane,etc. La noi, siguranta bunurilor este garantata prin contract. Daca a venit vremea sa schimbi gazda, contacteaza-ne si in cel mai scurt timp ajungem la comanda.

Mutari sedii firme birouri

Firma de mutari apartamente si locuinte pune la dispozitie si servicii de mutari sedii firme birouri.

Daca sunteti in cautarea angajarii unei firme profesioniste pentru mutarea sediului companiei dumneavoastra, opriti-va aici. Tocmai ati gasit solutia potrivita cautarilor dumneavoastra! Transport mobila.

Mutarea sediului unei firme de birouri presupune activitati precum ambalare mobilier, ambalare obiecte de birou, ambalarea tuturor echipamentelor IT cu materiale corespunzatoare obiectelor fragile, incarcare si transport, descarcare obiecte precum si aranjarea si reasamblarea acestora pe pozitiile dorite, in functie de cerintele dumneavoastra.Transport mobila.

Pentru ca suntem profesionisti, vom incerca in functie de cerinte sa minimizam intreruperile activitatii firmei dumneavoastra, sincronizand cat mai bine operatiunea de mutare.Transport mobila.

Pentru operatiunea de mutare firma avem echipa profesionista special pregatita in acest sens. Transport mobila.

Prioritatea noastra principala este integritatea bunurilor cu care lucram. Iar pentru asta, avem cel mai bun expert in logistica pentru a analiza si a estima absolut toate operatiunile ce trebuiesc facute, ca lucrarea sa iasa cum trebuie.

CONTACT: 0729.291.914 sau completati formularul de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *