Transport mobila, bagaje, mutari sedii firme, birouri

Transport mobila

Venim in intampinarea clientilor cu urmatoarele servicii: Transport si montaj mobila, de la 160lei. Manipulare mobila & bagaje, de la 120lei.

Suntem specialisti in mutarea mobilierului/locuintei, fara niciun efort din partea clientilor nostri.

Ne asiguram ca intregul proces de demontare, transport, manipulare si montare a mobilei se desfasoara impecabil, fara a afecta in vreun fel bunurile Dvs. In acest sens, dispunem de personal calificat.

Detinem dube de 3,5t si camioane de 5t.

Pentru siguranta, seriozitatea si eficienta mutarii este indicat sa apelati la firma specializata in acest domeniu. Nu va ganditi ca vor fi costuri mai mari. Suntem total transparenti in privinta pretului. La noi nu vor exista „lucrari ascunse”, de aceea preturile sunt mai mici decat la alti furnizori de servicii.

Tinem foarte mult la calitatea serviciilor oferite .

Transport bagaje

Servicii de transport bagaje la preturi incepand de la 60 de lei.

Transportam trolere, saci cu haine, geamantane,etc. La noi, siguranta bunurilor este garantata prin contract. Daca a venit vremea sa schimbi gazda, contacteaza-ne si in cel mai scurt timp ajungem la comanda.

Mutari sedii firme birouri

Firma de mutari apartamente si locuinte pune la dispozitie si servicii de mutari sedii firme birouri.

Daca sunteti in cautarea angajarii unei firme profesioniste pentru mutarea sediului companiei dumneavoastra, opriti-va aici. Tocmai ati gasit solutia potrivita cautarilor dumneavoastra!

Mutarea sediului unei firme de birouri presupune activitati precum ambalare mobilier, ambalare obiecte de birou, ambalarea tuturor echipamentelor IT cu materiale corespunzatoare obiectelor fragile, incarcare si transport, descarcare obiecte precum si aranjarea si reasamblarea acestora pe pozitiile dorite, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru ca suntem profesionisti, vom incerca in functie de cerinte sa minimizam intreruperile activitatii firmei dumneavoastra, sincronizand cat mai bine operatiunea de mutare.

Pentru operatiunea de mutare firma avem echipa profesionista special pregatita in acest sens.

Prioritatea noastra principala este integritatea bunurilor cu care lucram. Iar pentru asta, avem cel mai bun expert in logistica pentru a analiza si a estima absolut toate operatiunile ce trebuiesc facute, ca lucrarea sa iasa cum trebuie.

CONTACT: 0799.253.436 sau completati formularul de contact.