Transport mobila

transport mobila

Suntem soluția optimă pentru nevoile Dvs de transport marfă în București și toate orasele țării, fiind o societate cu vastă experiență in acest domeniu. Oferim o paleta

largă de servicii conexe transportului de mărfuri: ambalare, manipulare și transport, etc. Deținem autoutilitare dotate cu lift, cu capacitate de încărcare cuprinse între 11- 30mc (max.12paleti), capabile să facă față nevoilor oricărui client.

În al doilea rând, suntem disponibili oricând. Nu este nevoie decât de o programare telefonică sau completând formularul de contact de pe site-ul nostru. Veți primi răspuns rapid.

În al treilea rând, prețurile noastre sunt dintre cele mai mici, iar raportul calitate- preț este excelent. Prețul se personalizeaza în funcție de distanta, greutate, valori de trafic, elevatia traseului, timpul de staționare, etc.

Transportul presupune și ambalare, fixarea  bunurilor relocate, cu chingi, pentru a nu se deteriora, și predarea lor în locația stabilită. Autoutilitarele sunt dotate cu lift sau liză,

Atu-ul nostru este experienta pe care v-o punem la dispoziție. Serviciile sunt prestate de cunoscători ai domeniului transportului de marfuri si manipulării. Activăm în București, un oraș dinamic, cu un trafic supradimensionat dar și cu multiple posibilități. De aceea, conștientizăm cât de importantă este calitatea oferită clienților nostri, si ne menținem pe primele poziții printre furnizorii de servicii de transport.

Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă certă de transport.

PROGRAM DE LUCRU:

L-D, 08- 22,00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *