Daca esti in cautarea unei firme de mutari in Bucuresti, iata numarul nostru de contact: 0759513598. Ne puteti contacta in fiecare zi pana la ora 22:00. Suntem aici pentru a raspunde nevoilor clientilor interesati de servicii de mutari mobila si bunuri. E-mail: office.abccreativ@gmail.com NOU! Tractari Auto Bucuresti!

Pe langa serviciile de mutari mobila, compania noastra presteza servicii de tractari auto, in toate sectoarele Bucurestiului, Ilfov, si in toata Romania, cu plecare din Bucuresti. Raspundem solicitarilor Dumneavoastra, la orice ora din zi si din noapte. Pentru distante marei, pretul se negociaza. In Bucuresti, pretul variaza intre 300 si 600 lei, functie de gabaritul masinii.

Tractari auto Bucuresti, preturi

Pretul privind tractarea auto in Bucuresti, sunt cuprinse intre 300 si 600 lei, functie de gabaritul masinii. Pretul include toate procedurile privind tractarea.

Tractari auto Bucuresti, program

Programul nostru de lucru, este flexibil. Cum masina nu te anunta cand ramane in pana, ne pliem programul in functie de numarul de solicitari. Deviza noastra este, ca niciun client ramas in pana sa fie rezolvat. Va tractam masina in siguranta, pana acasa sau pana la cel mai apropiat service auto.

Firma tractari auto, modalitati de plata

Societatea noastra de tractari auto, ofera posibilitatea de a se plati prin virament bancar sau numerar. Eliberarea facturii fiscale este obligatorie, motiv pentru care, rugam toti clientii nostri sa ofere date de facturare, dispecerului.

Oferta pret

Daca aveti mai mult de 3 masini de tractat, beneficiati de o reducere substantiala, de 20%.

Tractari auto in tara

Daca ai ramas cu masina in pana si vrei sa o tractezi in Bucuresti, noi te ajutam. Oferim solutii rapide pentru orice tip de autovehicul. Compania noastra de tractari auto, detine asigurare de transport. Contacteaza-ne telefonic sau pe WhatsApp. Raspundem imediat. Pretul il oferim pe loc

Suna!