Transport mobila Bucuresti. Debarasare mobila Bucuresti. Tel: 0759513598

servicii de mutare

Mutari Mobila|Transport Mobila|Firma de transport Marfa| Debarasere Mobila

Daca esti in cautarea unei firme serioase din domeniul serviciilor de transport-mutari, noi te putem ajuta. Oferim o gama variata de servicii, incepand de la transportul unei singure canapele si terminand cu mutarea unei case intregi, sau cu mutarea unui sediu de firma. Firma ABC, pune la dispozitia tuturor clientilor interesati, servicii complete de mutari si servicii complete de transport diverse marfuri. De asemenea, punem la dispozitie, manipulanti marfa si montatori mobila.


Mutari mobila, preturi orientative

Tip serviciuManipulareCamion 5 toneDuba 3,5 tone
transport mobilanegociabil2000 lei/masina1500 lei/masina
transport marfanegociabil4 lei/km3 lei/km
carat frigider pe scari20 lei/etaj--
mutare mobila dintr-o camera400-600 lei-300 lei in Bucuresti
mutare mobila din 2 camere600-1200 lei-500 lei in Bucuresti
mutare mobila din 3 camere1000 - 2000 lei1000 lei-
mutare mobila din 4 camere1500 -2500 lei1500 lei-
montaj mobila bucatarie300 -1000 lei--
trasport canapea in Bucuresti100 lei-100 -250 lei
transport saltea in Bucuresti70 100 -200 lei
transport canaea tip coltar100 -150 lei 100 -200 lei
NOTA: Preturile de mai sus sunt orientative si pot fi mai mici daca ai un volum mare de mutat. Pentru a calcula un pret fic, va rugam sa completati formularul de estimare costuri aflat mai jos. Primiti raspuns in max 30 minute. Sunte aici pentru a va ajuta sa estimati costul mutarii si costurile serviciilor de transport marfa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Exemplu: un pat de 2 persoane, o canapea 3 locuri, un frigider 2 m x 80 cm, s.a.m.d...


model contract

Contractul de prestari servicii, privind activitatea de mutari mobila, dispune de clauze usor de inteles si ajuta la buna organizare a serviciilor. Beneficiarul primeste de la Transportator, draftul de contract. Acesta are posibilitatea de a modifica sau de a propune noi clauze contractuale. Suntem flexibili in activitatea noastra de mutari mobila, scopul urmarit fiind buna desfasurare a serviciilor de mutare.


Testimoniale

Am beneficiat de cele mai bune servicii, de la aceasta firma de mutari. Lucrarea noastra a fost una speciala, in sensul ca am avut de mutat mobila, de la o vila din Bucuresti, in 4 locatii diferite. Mobila din lemn masiv a fost relocata de catre acesti baieti, in mod profesionsit! Bunul simt de care au dat dovada, m-a impresionat si m-a determinat sa trimit pe e-mail aceasta recenzie, in vederea publicarii. Nota 10!

Va rugam sa ne comunicati pe email, parerea dumneavostra cu privire la serviciile de care ati beneficiat. Vom publica aici, cu respectarea normelor GDPR

Link-uri utile:

Anunturiolx.ro, platforma de anunturi in toata Romania - Platforma de anunturi, din Romania, dedicata prestatorilor de servicii de orice fel

Recommended Articles

Suna!