Daca esti in cautarea unei firme de mutari in Bucuresti, iata numarul nostru de contact: 0759513598. Ne puteti contacta in fiecare zi pana la ora 22:00. Suntem aici pentru a raspunde nevoilor clientilor interesati de servicii de mutari mobila si bunuri. E-mail: office.abccreativ@gmail.com NOU! Tractari Auto Bucuresti!

Fără categorie

Debarasare mobila veche Bucuresti

Daca ai de debarasat mobila veche in Bucuresti, suna la 0759513598 pentru a afla detalii cu privire la pretul nostru. Ne putei contacta si pe whatsapp la numarul 0759513598. Contacteaza-ne in orice mod si mobila ta veche va deveni o amintire. Suntem aici pentru a raspunde nevoilor clinentilor interesati de debarasarea mobilei vechi si a altor bunuri nefolositoare.

MOD DE LUCRU

Modul de lucru cu privire la serviciile de debarasare mobila veche in Bucuresti, este urmatorul:

  • Clientul ne contacteaza telefonic, pe whatsap sau pe e-mail , pentru a ne propune debarasarea mobilei vechi din apartament sau alt tip de locuinta. Dupa ce ne prezinta lista completa de mobila veche, compania noastra de debarasare mobila veche Bucuresti, face oferta de pret clientului. Daca pretul este agreat, impreuna cu clientul se stabileste data si ora debarasrii mobilei vechi. La data si ora convenita echipa noastra se prezinta la client in vederea debarasarii mobilei vechi. Echipa demonteaza toata mobila veche si o transporta pe scari sau cu liftul pana la autocamion. Apoi urmeaza ”drumul fara intoarcere” – la groapa de gunoi, unde se depoziteaza selectiv, asa cum prevad toate normele Uniunii Europene.

PRET DEBARASARE MOBILA VECHE:

Pretul privind debarasarea mobilei vechi in Bucuresti se negociaza impreuna cu clientul in cadrul convorbirii telefonice. Exemplu de pret pentru debarasarea unei canapele mici, daca aceasta este situata la parter, este de 150 lei. In pret nu este inclusa manipularea si taxa de mediu.

Recommended Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna!