Daca esti in cautarea unei firme de mutari in Bucuresti, iata numarul nostru de contact: 0759513598. Ne puteti contacta in fiecare zi pana la ora 22:00. Suntem aici pentru a raspunde nevoilor clientilor interesati de servicii de mutari mobila si bunuri. E-mail: office.abccreativ@gmail.com NOU! Tractari Auto Bucuresti!

Fără categorie

Debarasare mobila veche in Bucuresti si Ilfov

Debarasam  mobila veche in Bucuresti si Ilfov. Va invitam sa apelati cu incredere la echipa de profesionisti in domeniu. Suntem la un telefon-distanta. Puteti completa si formularul de contact, unde veti oferi detalii despre:
– piesele de mobilier, etajul , loc de parcare.
Transport mobila veche. Experienta echipei noastre isi spune cuvantul in orice impejurare data. Dispunem de toate resursele necesare debarasarii de mobila veche. Va ajutam sa scapati rapid de mobila veche si alte lucruri nefolositoare. Transportul se efectueaza cu dube sau camioane, la groapa de gunoi, in vederea reciclarii.

Debarasam:
– Saltele, dormeze, recamiere, biblioteci, mobila de bucatarie, dressinguri, tocuri de usi, usi vechi, canapele, coltare, ferestre vechi, e.t.c.

Lucram in toate sectoarele Bucurestiului, precum si in Ilfov. Transport mobila veche la groapa de gunoi.
Va usuram munca punandu-va la dispozitie o echipa de profesionisiti care sa va ajute sa scapati rapid de elementele de mobilier nedorite. Echipa noastra va ajuta la evacurarea mobilei din locatia d-voastra si incarcarea ei in masina.

Preturile orientative pentru astfel de servicii sunt cuprinse intre 400-600 lei/ camera, in functie de numarul pieselor de mobilier, esenta, aplasament, etaj, distanta pana la locul de parcare al masinii. Programarile se fac cu cel putin o zi inainte, dar uneori putem onora comenzile si in aceeasi zi. Oferim  seriozitate. Transport mobila veche.

Recommended Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna!