Transport mobila Bucuresti. Debarasare mobila Bucuresti. Tel: 0759513598

servicii de mutare

Cat cost un transport de mobila| Duba mutari Bucuresti

Daca te intrebi cat costa un transport de mobila, iata raspunsul. Preturile difera de la o comanda la alta, prin urmare, un pret exact nu putem afisa. Insa, din experienta companiei noastre de mutari, suntem in masura sa informam publicul ca, un transport de mobila se situeaza intre 100 lei si 5000 lei. Preturilee afisat se aplica in situatia mutarii unei saltele sau unui apartament cu 4 camere. Mai jos, vom simula mai multe variante de pret privind serviciile de mutare


Cat costa un transport de mobila?

Daca ne referim la mutarea unei canapele, in Bucuresti, pretul variaza intre 100 si 550 lei. La baza calcularii pretului, sunt factori legati de: marimea canapelei, distanta intre locatii si etajele locuintelor. In mod evident, acolo unde transportul se realizeaza pe o distanta de 1-2 km si ambele locatii sunt situate la parter, se alica pretul cel mai mic ( 100 lei). Conteaza foarte mult si locul de pornire al echipei, catre comanda. Un pret concret, il puteti obtine in urma furnizarii tuturor informatiilor catre Transportator.(plecare, sosire, etaje, lift)

Cat cost un transport de frigider in Bucuresti?

Aceeasi metoda de calcul de aplica si in cazul relocarii unui frigider. Pretul transportului si manipularii unei frigider, in Bucuresti, variaza intre 100 lei si 1000 lei. De ce este diferenta asa mare? Pai formula de calcul este simpla. Dupa cum stim cu totii, capacitatea frigiderelor comercializate in Romania, este foarte diferita. Frigiderele au capacitati cuprinse intre 10 litri si 600 litri. Mai exact, aceasta diferenta o regasim intre frigiderul de la hotel ( minibar) si frigiderul side by side. Diferente mari sunt si in privinta kilogramelor. De exemplu, un frigider ''minibar'' cantareste in jud de 10 kg, iar un frigider side by side cantareste cca 125 kg.

Avand in vedere aceasta diferenta de cca 115 kg, dar si urcatul pe scari, pretul suporta variatii conistente. Valorile de trafic din Bucuresti, influenteaza foarte mult pretul transportului, motiv pentru care, va invitam sa alegeti intervale orare cu trafic redus, pentru a obtine oferta de pret dorita. Urcatul pe scari al unui frigider side by side, necesita o echipa de 4 oameni, dotati cu chingi. In majoritatea situatiilor, frigiderul side by side, nu incape pe usa de la intrare, avand in vedere gabaritul extins. In aceasta situatie, se impune demontarea usii si remontarea dupa pozitionare in locatie. In comparatie cu frigiderul ''minibar'', side by side consuma de 10 ori mai multa energie si de 5 ori mai mult timp.

Cat cost un transport de mobila in Bucuresti?

Transportul unei mobile de bucatarie, variaza intre 300 si 1000 lei. De ce sunt diferentele asa mari? Simplu. Mobila de bucatarie are dimensiuni cuprinse intre 1,5 m si 8 metri. Diferenta de lungime sta la baza volumului ocupat in masina. Daca mobila de bucatarie are o lungime de 1,5 m, se transporta pe o distanta de 1-2 km in Bucuresti si locatiile se afla la parter, se aplica tariful de 300 lei. Daca mobila de bucatarie are o lungime desfasurata de 8 metri si locatiile sunt la xtremele opuse ale Bucurestiului, si trebuie urcata la et 10 pe scari, se aplica pretul maxim de 1000 lei. Apoi, pretul poate fi mai mic de 1000 lei, in functie de etaj.


Revenim cu detalii in urmatoarele articole

Doriti o estimare de cost? Va rugam sa completati formularul de mai jos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Exemplu: un pat de 2 persoane, o canapea 3 locuri, un frigider 2 m x 80 cm, s.a.m.d...

A venit vremea sa te muti?

Compania noastra de mutari te ajuta sa te muti; sa demontezi mobila; sa infoliezi mobila; sa remontezi mobila; sa debarasezi mobila veche

Camioane ideale pentru mutarea mobilei din 1-4 camere
Manipulare mobila grea


Recommended Articles

Suna!